Topkwaliteit
Persoonlijk advies
Opmaakstudio
Spoed levering

Onze werkwijze

Het is belangrijk om gestructureerd te werken. Daarvoor hebben wij onze vaste werkwijze. Voor het bedrukken van NotitieBloks maken we vooraf, geheel kosteloos, een goed drukwerkbestand. Het beste is om een EPS- of Illustrator-bestand (ook wel ai-bestand of Vector-bestand) aan te leveren met vermelding van de PMS-kleuren. Het blok van je keuze wordt dan in de hoogst haalbare kwaliteit, in de gewenste kleur(en) gedrukt.

Gratis drukproef

Vooraf worden in alle gevallen een of meerdere lay-out voorstellen ter beoordeling aangeboden. Pas als je 100% tevreden bent over dit voorstel gaan we met de productie van start. Het eerste ontwerp is niet bindend! Geef gerust aan als er een wijziging moet plaatsvinden in het ontwerp. U ontvangt dan spoedig een aangepaste drukproef.

Op alle leveringen van bedrukte NotitieBloks zijn onze algemene voorwaarden van kracht.

Persoonlijk advies

We hebben de informatie van de verschillende bedrukte kubusbloks zo duidelijk mogelijk proberen te vermelden. Ontbreken er desondanks belangrijke gegevens?

Heb je vragen over drukkleuren of wil je advies over de welk kubusblok het beste past bij jouw doel? Wil je graag één of meerdere samples ontvangen? Kijk rechts naar de mogelijkheden om contact met ons op te nemen. We staan u tijdens kantooruren graag te woord!

Ook over ander drukwerk geven we graag advies. Onze ontwerp studio heeft jaren lange ervaring met het ontwerpen van o.a. huisstijlen, advertenties en brochures. Met de komst van internet is dit enorm uitgebreid met websites, banners en mailingen.

Levertijden

Over het algemeen is de levertijd van onze aangeboden producten 2 tot 3 weken na akkoord. Het een kan wat sneller dan het ander. In overleg kunnen altijd kijken wat er mogelijk is als er haast geboden is!

TELEFOON

058 266 88 38

ADRES

Weideflora 289, 8935 GR Leeuwarden