Topkwaliteit
Persoonlijk advies
Opmaakstudio
Spoed levering

Ontwerp studio

Creatief en vakbekwaam

NotitieblokExpert.nl beschikt over een eigen ontwerpstudio met vakbekwame vormgevers en dtp-ers. Als grafische specialisten helpen wij u helpen met het realiseren van mooi vormgegeven drukwerk. Of het nu gaat om een kubusblok, een schrijfblok of een urenblok. NotitieblokExpert.nl maakt kant en klare drukbestanden die geheel aansluiten bij uw huisstijl.

Contact opnemen
Kleurenwaaier

Aanleveren foto’s

Moet uw drukwerk worden voorzien van foto’s, dan moet deze aan een aantal voorwaarden voldoen. De resolutie moet 300 dpi zijn. In de regel is een foto van 2 tot 5 MB voldoende. Foto’s van internet zijn meestal te klein voor drukwerk. Als we twijfelen over de kwaliteit, dan nemen wij contact met u op of denken met u mee over een alternatief.

Aanleveren logo

We gaan direct met de opmaak bezig als u een logo aanlevert als EPS-bestand of ai-bestand. Wordt het logo in een ander bestandsformaat aangeleverd, bijvoorbeeld jpeg of png dan kunnen we het logo namaken. We nemen hierover altijd contact met u op. Als er kleurnummers bekend zijn, in de regel aangeduid als PMS nummers, dan verzoeken wij u deze tevens mee te sturen. U kunt bij uw aanvraag of opdracht tegelijk de tekst (zoals adresgegevens) opgeven, dat op uw drukwerk moet worden verwerkt.

Aanleveren kant en klare bestanden

Levert u drukklare bestanden aan? Dan controleren we deze bestanden of ze aan alle eisen voldoen. Wij adviseren tekst om te zetten in lettercontouren. Dan is er geen kans dat de tekst verspringt of wordt omgezet in een ander lettertype. Bij twijfel nemen we uiteraard contact met u op. Samen gaan we voor de beste kwaliteit van uw drukwerk.

Grote bestanden

Stuur grote bestanden via wetransfer.com naar info@notitieblokexpert.nl.